Kontakt

Ljudska Univerza
Murska Sobota

Zavod Za Permanentno Izobraževanje


Slomškova ulica 33
9000 Murska Sobota

Telefon:
02 536 15 60

Fax:
02 532 16 24

E-pošta:
info@lums.si

DŠ:
SI15053083

UJP:
01280-6030716923

Matična številka:
5052157000

Aktualno

WOMEN - ŽENSKE SO PRIHODNOST - NATEČAJ

WOMEN  - ŽENSKE SO PRIHODNOST - NATEČAJ
Ali poznate žensko, ženskam prijazno podjetje ali mlado tako imenovano »start up« podjetje, ki ga vodi ženska? Prepoznate med njimi tiste, ki bi lahko postale vzor v naši regiji?

Postanite del regionalnega in transnacionalnega natečaja Women are future - Ženske so prihodnost! Nominirajte kandidatke ali podjetja! Prijavite se sami! Pošljite nam vaše predloge! 

Naš cilj je prepoznati in izpostaviti ženske, ki izstopajo na svojem področju delovanja (gospodarstvo, politika, vodenje, javno mnenje, dobrodelnost ...). Prav tako želimo poiskati podjetja prijazna do žensk, ki zaposlenim omogočajo, da ostanejo v regiji, saj ob njihovem poklicnem razvoju skrbijo tudi za njihovo kakovostno bivanje in družinsko življenje. Iščemo podjetja, kjer z ženskami ravnajo enakopravno in z dostojanstvom, kakor tudi mlada ženska »start up« podjetja z obetavno prihodnostjo. Najvidnejše ženske in najboljša podjetja, bodo postali del regionalne promocijske kampanje in bodo sodelovali za pridobitev transnacionalnih in regionalnih nagrad. 

Podeljene bodo tri nagrade v treh kategorijah. Izbrani regijski nominiranci bodo sodelovali tudi na transnacionalnem natečaju. Kategorije v katerih bo potekal natečaj so:

Vljudno vas vabimo, da izpolnite prijavni obrazec in nominirate osebo in/ali podjetje. Prijavni obrazec je na voljo na: http://women-project.eu/slovenian/, kjer so objavljene tudi podrobnosti natečaja. Prosimo, upoštevajte, da prijave zbiramo do 30. septembra 2013. 


Slovesnost ob podelitvi nagrad najboljšim v posamezni kategoriji bo marca 2014 potekala na transnacionalnem nivoju v Magdeburgu in Berlinu (Nemčija), na regionalnem nivoju pa aprila 2014 v Murski Soboti. 
A
A
S spoštovanjem.
a
Alenka Kučan,
direktorica Ljudske univerze Murska Sobota
Za potrebe transnacionalnega tekmovanja "Women are Future Award"
Dodatne informacije: alenka.kucan@lums.si
A
Natečaj WOMEN ARE FUTURE - AWARD je del transnacionalnega EU projekta WOMEN. Enajst partnerjev iz petih držav se je združilo z namenom izboljšati položaj žensk v odročnih regijah. Naše skupno mnenje je, da so ženske ključni faktor za ekonomski in socialni razvoj regije. Več informacij najdete na: http://women-project.eu.

Obrazci za prijavo na natečaj - ŽENSKE SO PRIHODNOST:« nazaj

 

     

 
   


  
  

    
    

       


 PUM-O

 

 Študijski krožki