Kontakt

Ljudska Univerza
Murska Sobota

Zavod Za Permanentno Izobraževanje


Slomškova ulica 33
9000 Murska Sobota

Telefon:
02 536 15 60

Fax:
02 532 16 24

E-pošta:
info@lums.si

DŠ:
SI15053083

UJP:
01280-6030716923

Matična številka:
5052157000

Aktualno

Uravnavanje stresa s prehrano in skrb za kožo v hitrem tempu poslovne ženske

Uravnavanje stresa s prehrano in skrb za kožo   v hitrem tempu poslovne ženskeDrage prijateljice, spoštovane ženske!     
 Smo enkratne in dragocene. Znamo poskrbeti za svoje dobro zdravje in počutje. K temu sigurno pripomoreta tudi druženje in pridobivanje novih znanj.   

Zato vabljene   v sredo, 20. januarja 2016, ob 18.00 v salon Murska Republika v hotelu Zvezda v Murski Soboti.   
Pokramljale bomo o aktualnih temah in prisluhnile Simone Godina, strokovnjakinji s področja prehranske endokrinologije in prehranske dermatologije, ki nam bo ponudila nova znanja za doseganje naših ciljev: 
  Uravnavanje stresa s prehrano in skrb za kožo  v hitrem tempu poslovne ženske

Celostni pristop za dolgoročen rezultat ·         kaj lahko same naredimo za boljše počutje, ·         kako v hitrem tempu poskrbimo za ustrezna hranila za naše telo, ·         utrujenost kot  posledica neustrezne prehrane, ·         kako si enostavno lahko pomagamo do več energije in zdravega videza kože, s pomočjo narave in znanosti.     
 Sliši se uporabno in zanimivo! Nikar ne izpustite priložnosti!   Prijavite se do ponedeljka 18. 1. 2016, na naslovu alenka.kucan@lums.si ali na spletni strani Pomurske mreže žensk, mrezazensk.si.

Do takrat pa lep pozdrav,   Alenka Kučan           
                       
Kdo je Simone Godina?   Certificirani Integrativni Holistični  zdravstveni trener (CHHC) za hormonsko ravnovesje, problematično kožo in dolgoživost,  Nutricionistka Funkcionalne Diagnostike (NFD), farmacevtka  in članica združenja zdravljenja brez zdravil (AADP), certificiran praktik za avtoimune bolezni in bolezni povezane s preobčutljivostjo na  gluten in intoleranco na  različne vrste hrane, s 30 letnimi izkušnjami ter obširnim strokovnim znanjem po metodah moderne funkcionalne in integrativne medicine, s katerim izobražuje tudi zdravstvene, wellness, prehranske in  lepotne  strokovnjake. 

« nazaj

 

     

 
   


  
  

    
    

       


 PUM-O

 

 Študijski krožki