Kontakt

Ljudska Univerza
Murska Sobota

Zavod Za Permanentno Izobraževanje


Slomškova ulica 33
9000 Murska Sobota

Telefon:
02 536 15 60

Fax:
02 532 16 24

E-pošta:
info@lums.si

DŠ:
SI15053083

UJP:
01280-6030716923

Matična številka:
5052157000

Jezikovno izobraževanje

Poslovna angleščina in Poslovna nemščina

Tečaji poslovne angleščine in poslovne nemščine so namenjeni poslovnežem, poslovnim sekretarkam, komercialistom, osebju za stike z javnostmi, delavcem v tujini, študentom  in vsem ostalim, ki se srečujete z tujimi partnerji in se morate hitro odzvati na povpraševanja, Business communicationprošnje, zahteve, pritožbe, vabila ali celo pripraviti predstavitve v tujem jeziku.


Vsaka stopnja obsega 60 ur. Za vključitev v prvo stopnjo tečaja ni potrebno predznanje angleščine oz. nemščine, za vse ostale stopnje pa morate s potrdilom oz. na brezplačnem uvrstitvenem testu dokazati ustrezno predznanje. 

Cilji tečaja


Cilj tečaja je naučiti tečajnike aktivno sodelovati pri ustni in pisni poslovni komunikaciji v različnih situacijah, kot so predstavitev podjetja in dejavnosti, srečanje s poslovnimi partnerji, službena pot v tujino, poslovni pogovor in dogovarjanje o poslovnem sodelovanju. Predvsem se boste tečajniki naučili učinkovito izražati v angleškem jeziku pri poslovanju z angleškimi oz. nemškimi partnerji.

Vsebina tečaja

Serija gradiv je narejena na principih komunikativnega učenja. Po vsaki uri - ali predelanem poglavju, bodo tečajniki naučeno snov lahko že naslednji dan praktično uporabili pri vsakdanjem delu!

Iz vsebine Poslovne angleščine:
-Službe, Produkti in servisi, Lokacije, Tehnologije, Komunikacija, Kontakti, Oddelki, Zaposlitev, Konkurenca, Timsko delo.

Iz vsebine Poslovne nemščine:
- Prisrčno dobrodošli, Na delovnem mestu, Nakupovanje, Na sejmišču, Uvoz-Izvoz, Tukaj bi rad delal.


Potek tečaja

V skupini je od 5 do največ 7 udeležencev, s katerimi začnemo tečaj takoj po zadostnem številu prijav. Po zadostnem številu evidenčno prijavljenih kandidatov, vse obvestimo o možnih terminih in se dogovorimo za najustreznejši termin.   

Za vse, ki vam primanjkuje časa, tečaje izvajamo tudi v individualni obliki in bolj intenzivno.

Delamo po najnovejših, kvalitetnih učbenikih Oxford University Pressa oz. založbe Hueber, ki posebej vzpodbujajo komunikacijo in uporabo znanja v vsakodnevnih in poslovnih situacijah.

Tečaj vodi prof. angleškega jezika oz. nemškega jezika, ki imata veliko izkušenj s splošnimi in  poslovnimi tečaji.Potrdilo

Ob koncu tečaja posamezne stopnje tečajnik opravlja ustni in pisni del izpita, na podlagi katerega pridobi potrdilo o opravljenem tečaju. 

Po tečajih lahko tečajniki svoje znanje izpopolnite v specializiranih tečajih za vašo stroko (trgovina, turizem, medicina, tehnologija ipd.).


Dodatne informacije in evidenčne prijave:

Danijel Petkovič, organizator izobraževanja odraslih

Tel.: 02/ 536 - 15 - 63  

Mob.: 051 682 154 

E-pošta: danijel.petkovic@lums.si« nazaj

 

     

 
   


  
  

    
    

       


 PUM-O

 

 Študijski krožki