Tedni vseživljenjskega učenja (TVU) so najvidnejša promocijska manifestacija na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji in del mednarodnega gibanja festivalov učenja po vsem svetu.

 

Projekt na nacionalnem nivoju usklajuje Andragoški center Slovenije, Ljudska univerza Murska Sobota pa je kot vsakoletni območni koordinator nosilec projekta ter skrbnik njegovega razvoja in izpeljave na našem območju.

 

S tem prispevamo:

  • k promoviranju pomena, vloge in možnosti učenja in izobraževanja v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih človek prevzema kot posameznik, član družine, delovnega kolektiva in drugih skupnosti,
  • k udejanjanju slogana „Slovenija, učeča se dežela“ in
  • k uresničevanju nacionalnih in evropskih strategij na področju izobraževanja.

 

 

S prireditvami in aktivnostmi, ki smo jih v sodelovanju s številnimi organizacijami, skupinami in posamezniki pripravili ob letošnjem jubilejnem 25. prazniku učenja TVU, bomo tudi letos utirali poti razumevanju in uresničevanju kulture vseživljenjskega učenja.

 

TVU 2020 bo potekal od 4. 9. 2020 do 9. 10. 2020 po vsej Sloveniji in izven meja, mi pa bomo doprinesli k temu,  da bo pisano in pestro dogajanje preplavilo tudi naš košček dežele.

 

Sledite koledarju in poiščite prireditve, ki vas bodo nagovorile, prispevale k vaši poklicni ali osebnostni rasti ali pa le pobožale vašo dušo in vam polepšale dan.

 

»Fčenje nema začetka, nej končetka. Tak kak Müjra,«
pravimo pri nas, zato se nam pridružite, učite se, rastite  in praznujte z nami.

 

Dobrodošli!

 

 

 

Koledar z dogodki

Koledar bo dostopen tudi preko QR kode, ki jo boste našli na simbolih TVU širom po Murski Soboti.

Še niste pridobivali podatkov preko QR kode? Nič lažjega. Naučite se kako to storiti z našimi kratkimi učnimi filmčki 🙂 .

 

 

Novost letošnjega TVU so številni dogodki, ki bodo potekali v virtualnem okolju in bodo dostopni najširši javnosti. Na ostale dogodke bomo sprejeli do 50 obiskovalcev in poskrbeli za vse ukrepe, ki jih predpisuje NIJZ.

 

 

 

Medijske vsebine