Nujno obvestilo – DIGIT 55+

 

 

Spoštovane, spoštovani!

 

Glede na veliko povpraševanje po udeležbi v izobraževanju za uporabo digitalnih bonov za osebe, starejše od 55 let, vam na podlagi zadnjih prejetih navodil s strani razpisnika objavljamo aktualna navodila za prijavo v izobraževanje:

 

Dne 1. 8. 2022 je razpisnik projekta (Slovenski regionalni razvojni sklad) objavil rezultate javnega razpisa za izvajanje izobraževanja v okviru uporabe digitalnih bonov za osebe, starejše od 55 let.

 

V pomurski regiji se je na razpis prijavilo več potencialnih izvajalcev.

 

Objavljeni rezultati so pokazali, da smo za izvajanje teh izobraževanj v naši regiji bili izbrani trije prijavitelji na razpis:

  1. Smart Naris Ljubljana (področje Murska Sobota in okolica) – cca. 185 prostih mest
  2. Ljudska univerza Lendava (področje Lendave in okolice) – 135 prostih mest
  3. Ljudska univerza Murska Sobota (področje Murske Sobote in okolice) – 78 prostih mest

 

Na podlagi določbe, ki smo jo od razpisnika prejeli danes zjutraj, smo obvezni zavreči vse evidenčne prijave, ki smo jih za ta namen doslej prejeli.

 

To pomeni, da vsi, ki ste se pri nas evidenčno že prijavili, morate upoštevati ta navodila in se v uradnem roku prijaviti še enkrat.

 

Po navodilih razpisnika objavljamo uradni rok za prijave za udeležbo v izobraževanju v okviru prostih mest, ki so nam na voljo v okviru obsega izvedbe na Ljudski univerzi Murska Sobota.

 

Rok za prijave bo na Ljudski univerzi Murska Sobota odprt od dne 4. 8. 2022 od 9. ure naprej in do zapolnitve prostih mest. Ko bomo prosta meta zapolnili, bomo objavili obvestilo na naši spletni strani.

 

Vse prijave zbiramo na telefonsko številko: 02 536 15 60

 

Za vse tiste, ki se ne boste pravočasno uspeli prijaviti k nam na Ljudsko univerzo Murska Sobota, priporočamo, da kontaktirate izvajalca iz Ljubljane, ki je tudi zmagovalec pomurskega razpisa.

 

Izvajalec iz Ljubljane, podjetje Smart Naris, bo v Pomurju izvajal največji obseg tega izobraževanja v naši regiji, zato vam priporočamo, da jih kontaktirate na 01 600 45 37.

 

 

 

Vse zainteresirane vljudno naprošamo za razumevanje!

 

Dejan Dravec, direktor

Ljudska univerza Murska Sobota