TVU Tedni vseživljenjskega učenja 2024 ~ od 10. maja do 16. junija 2024

 

Od 10. 5. do 16. 6. 2024 bodo po Sloveniji že 29. leto potekali Tedni vseživljenjskega učenja oz. TVU.

 

Si želite postati del te velike promocijske kampanje, predstaviti svojo dejavnost, prispevati k prepoznavnosti raznolikih priložnosti za učenje v našem okolju?

 

Kontaktna oseba na Ljudski univerzi Murska Sobota je Alenka Kučan (alenka.kucan@lums.si).

 

Še na kratko o TVU:

 

Tedni vseživljenjskega učenja (TVU) so najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt usklajujemo na Andragoškem centru Slovenije (ACS) in ga prirejamo v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi onkraj naših meja. Z njim opozarjamo na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema kot posameznik, udeleženec na trgu dela ter član različnih skupnosti. Vsi, ki projekt soustvarjamo, bodisi v vlogi izvajalcev prireditev bodisi kot udeleženci, prispevamo k udejanjanju slogana ‘Slovenija, učeča se dežela’. TVU je član mednarodnega gibanja festivalov učenja.
Več o tednih vseživljenjskega učenja je dostopno na povezavi https://tvu.acs.si/

 

Za sodelovanje lahko prejmete tudi potrdilo, namenjeno posameznikom, zaposlenim na področju vzgoje in izobraževanja ali splošno potrdilo o sodelovanju v projektu TVU. Več o pridobitvi potrdil si lahko preberete na https://tvu.acs.si/sl/sodelujoci/potrdila/.

 

Kontaktirajte nas, veseli bomo novih partnerjev in inovativnih idej.